2008. november 30., vasárnap

Meglepem Magam....

Ujjjjaaajjjj, bajok vannak gyerekek, mert nagyon fáj a fejem és fáradt is vagyok, mert körülbelül 10 perce keltem ki a 10 óra alatt kellően bemelegített ágyból, és valami szellem azt sugallta, hogy ’üjegyerek Neked most posztot kell írnod, fingom sincs még, hogy miről fog szólni ez a bejegyzés, lévén még agyam sincs nagyon, de majd elválik. Örülök, mert ma van a névnapom, de egyben szomorú is vagyok egy kicsit, mert az ilyenkor szokásos MINI vs TUNYA bárbaj, (ki issza át magát Kínába) elmarad, bár meg kell hogy mondjam, azért tegnap ha nem is ezen apropóból, de alánéztünk az oskarshamni nájtlájfnak! Véleményem szerint tragédia és még a Long Island Ice Tea-t sem képesek normálisan elkészíteni….Elviekben ennek a gall kakasnak aki a lakótársam ugyebár, ma lángost kéne csinálnom, de úgy érzem ebből semmi nem lesz, maximum ha ő elmegy a boltba megveszi az élesztőt, a tejfölt, a lisztet, a sajtot, mindezeket hazahozza, összegyúrja a tésztát, megkeleszti, akkor hajlandó lennék olajban kisütni őket, de ha fenti feltételek közül egy is hibádzik, akkor eheti a szokásos szarját….Ajjjaaajjj most veszem észre, hogy kicsit durcás tetszek lenni! De igazság szerint leszarom, mert néha kellenek ilyen posztok is, amik visszaadják a vasárnap délutáni buli utáni hangulatomat….Nagy gondom egyébként ez a szórakozás dolog Svédországban (Stockholmot kivéve), mert bárhova megyünk ugyanazt a fost játssza mindenhol a helyi Dévényi (csak a pettyes labda hiányzik bizonyisten). Egyébként az igazi partyk utáni éhségemet igyekszem majd orvosolni Európa különböző nagyvárosaiban. Mivel Dorcék Sääiiikkkuuuullliiiiiääääpoottuuööiiikkkmmiikkaaaiiikkkäääässskaksikymmentäseitsemän ország után helyszínt váltanak, és átteszik székhelyüket Londonba (legalábbis eddigi értesüléseim szerint), aminek mondanom sem kell, mennyire örültem, hisz aki ismer tudja, hogy rajongok Angliáért, az angolokért, viszont még soha nem voltam Londonban, szóval D&G (bocs a reklámért) K&ZS, vagy ZS&ZS ahogy tetszik, tessék készülni, mert Őurasága menni fog! Londonon kívül erősen tervbe van még Dánia, mivel a héten megtudtam, hogy egy nagyon kedves ismerősöm visszatelepül az általa annyira imádott Helsingorba, ami mint gyors nyomozásunk eredményeként kiderült, hogy egyáltalán nincs messze innen, szóval elterveztük, hogy muszáj lesz Nekem oda, Neki pedig ide jönnie! Ezenkívül nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szeretnék kimenni Amsterdamba valamikor a tavasszal lehetőleg egy baromi nagy partyval egybekötött duhajtúrára. Ezek a szinte fix biztos dolgok, aztán terv szinten szerepel még nyáron Svédország beutazása, Görögországba is van egy meghívásom már Giorgos barátom révén, természetesen Franciaország sem maradhat ki a felsorolásból ugyebár…Eszembe jut erről az utazásos dologról egy számomra nagyon kedves, és szerintem baromi jó kis szám, amit ide is linkelek Nektek mindjárt, azonnal, iziben, sebtiben, szempillantás alatt, hipp-hopp a jútubról:

Itt is van élvezzétek, hallgassatok, igaz németül van, de attól még mocsok jó, már annak aki érti, bár zene is odavág szerintem! Egyébként ígértem az előző posztomban azt hiszem, hogy írok egy kicsit az Åland túráról! Åland egy sziget Svédország és Finnország között és ezt fogjuk megkerülni körülbelül 2 nap alatt egy mocsok nagy óceánjáró segítségével. Itt a képen látható a ladik amivel zötyögni fogunk Thor Heyerdahl módjára. Totál all-inclusive mondanom sem kell, szóval csúnya lesz a december 11-e eléggé úgy érzem!!
<
Asszem visszafekszem filmezni az ágyamba, a hét közepén egy gasztronómiai beszámolóval szeretnék jelentkezni, mert az elkövetkezendő hetek a gyomromról fognak szólni úgy érzem; vagy nagyon tele lesz, vagy nagyon rosszul.
Legyetek rosszak!!!!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azon a ladikon nagyon olcso a szesz, keszitsd a gyomrod, jeeeezusoooom 6 hete nem ittam :D:D
Boldog nevnapot T. majd megleplek...mikor jössz "åt" meglatogatni?

Unknown írta...

Köszönöm szépen Dorc!
Tavasszal tervezem, márciusban, amúgy mi a phat van? MSN mikor?

Névtelen írta...

énm örebroban voltam tavaly. Király volt... De sajna minden jónak vége szakad... Boldog névnapot, bár én nem tudom, hogy hogy is hívnak, de azért legyen boldog :)
Har det bra!

Unknown írta...

András a becsületes nevem, de kevesen szólítanak így :D!
Jaja, ezt a vége szakad dolgot ezt még nem akarom hallani :D!Már most nagyon nehéz lenne itt hagyni Svédországot..........
Tack, själv :D

c o n o r e írta...

Na mizu? Egy hete sehol semmi. Betemetett a hó?

Unknown írta...

Nincs hó:D:D:D Szeretném tisztázni az esetleges félreértéseket átlagban nappal 4-5-6 fok van körülbelül annyi, mint otthon...
Poszt meg holnap remélem, mert ma nem mentem Kalmarba