2008. szeptember 14., vasárnap

Tisztelgés


Ezzel a poszttal szeretnék tisztelegni Sebastian Vettel barátunk előtt, aki nem kis örömömre megnyerte ma az olasz nagydíjat és megmutatta minden egyes embernek akik folyamat csordaszellemben követik azt a trendet, hogy csak nagy csapatnak, vagy épp az aktuális világbajnoknak szurkolnak, hogy igenis rajtuk kívül is van élet!Kedves Hamilton, Kovalainen, Alonso, Massa, és főleg Raikkönen szurkolók lehet tenni egy szivességet :D:D:D, mert ez a kölyök ma bemutatott egy jó nagy középső ujjat a világnak és bebizonyította, hogy a Forma1 igenis arról szól, hogy ki a jobb pilóta, nem pedig arról kinek van faszább kocsi a valaga alatt!
Ez volt az offtopic rész, most térjünk vissza ide Svédországba!
Ott hagytam abba, h megnéztük Kalmart pénteken és az erről készült fotókat felpakolom valahova. Örömmel jelentem a dolog megtörtént, megcsináltam (természetesen a picasán :D), a fotóalbumomat, szóval lehet nézegetni, meg kommentelni, fikázni, amit akartok!
Tegnap voltunk benn a francia sráccal a munkahelyemen amit Stadparkens Fritidsgardnak hívnak és a közeli Valhalla iskolának az ifjúsági centere, képek innen is lesznek majd persze, de azért nem kaphattok meg mindent egyszerre :D:D! A felszereltsége mesébe illő.......Van egy kb 200 fős gigaprojectoros moziterme kajak emelkedős, mint otthon a Séd volt :D:D, mászófal, pinpongasztalok, billiárd, csocsó, egy akkora TV mint a szobám XBOX 360-al ofcorz , iszony nagy konyha, büfé, szóval minden amit el tudsz képzelni! De ami durva tegnap találkoztam két ilyen tipikus svéd hapsival akik úgy néztek ki kb, mint vmi FBI ügynökök a kék kabátjukban sárga felirattal a hátán.....Kicsit beszartam amikor oda jöttek hozzám ezek a hegyomlás emberek és elkezdtek kérdezni h ki vagyok, hogy érzem magam stb...Azt hittem a következő mondatuk az lesz h öcsi megvan a repjegyed holnapra, és pusztulj.........:D:D!Aztán kiderült, h kajak yo fejek, és szociális munkásként dolgoznak a városnak főleg éjjel és figyelmeztetik/hazaviszik azokat a fiatalokat akik túl későn vannak az utcán a koruk ellenére vagy túl nagy amplitúdóval közlekednek az elfogyasztott almalevek hatására....Tudnám értékelni ezt a rendszert Magyarországon is, mert nemhogy ilyen nincs, még a rendőrök is órrriiiááásssi ívben csesznek rá ki mikor és hogyan van az éjszakában.......
Asszem nem kevés ilyen ledöbbenésem lesz idekinn :D!
Néhány szó az apartmanról!Kiderült, hogy ez nem is lakóház igazából, hanem "kollégium" az itt tanuló fiataloknak! Persze ne a Szántót képzeljük el, hanem kajak felszerelt 3 szobás lakásokat....Van mocsok gyors net, főzőlapos tűzhely, TV, PS2, 2 WC, egy beépített erkély szóval asszem összkomfort vagy mi :D:D:D:D! Minden szempontból magasan mi vagyunk a Guillaume-al a legszerencsésebb önkéntesek, egyrészt mert ketten vagyunk és mindenünk van, mert ahogy beszéltünk a többiekkel kiedrült h van olyan hely ahol se TV(mert itt a TV készülék használatáért is külön fizetsz), se net se semmi és legtöbben egyedül vannak!
Szóval belenyúltam a levesbe nem kicsit......
Mára asszem ennyi, majd még jelentkezem a 7-en újabb képekkel és döbbenetekkel :D
Jah ha már végigolvastad meg is nézheted a képeket: http://picasaweb.google.com/tunyaisverige

7 megjegyzés:

...:::szpd:::... írta...

akkor megérte belevágni a nagy kalandba...a fotókat nyomjad ám folyamatosan. amúgy az oldalsávba is be tudod linkelni a picasás webgalériát (elrendezés, oldalelemek, új elem hozzáadása), s akkor mindig az aktuális képek pörögnek oldalt, s egy kattintással bárki megnézheti.

Tunya írta...

Jah, hát igen egyenlőre eléggé Tunya in wonderland feelingem van ,csak ez tartson is ki :D:D!
De egyenlőre tényleg über minden....Csak az árak ne nyaldosnák a 100000 km-es csillagos ég határait :D:D

Névtelen írta...

Na helló Nigger!

Jó olvasni az írásodat Te gyerek! Nagyon remélem, h mind a 10 hónap ilyen flessekkel teli lesz...és megtalálod, véghez viszed amiért kimentél. Csöcs, Gyuluskaaaaaa!

Take care....Sámpi

Névtelen írta...

Hallo!


Menj te a büdös.....nagyon faszás helyed van! :)) Kalmar is állat. bár a tengerparti képektől nem nyúltam a fürdőgatyám után. Leríí, h istentelen hideg lehet!
Az árak miatt ne parázz majd Sámpival kikaparjuk a malacpersely alját és csapunk egy fergeteg long weekendet!:))))

érezd jól magad!

Káosz kapitány...

Unknown írta...

A golden trió otthon maradt két tagjának! Hát a melót illetően lehet igazad lesz Gyulussss!
Várom már azt a long weekendet, csak szóljatok időben ha kitaláltátok az időpontot!
Sajnos olyan jó sörökben nem tudlak részesíteni benneteket, mint amiben Gyulusssnál volt részünk, de vodka van ;D, azt meg ugye szeretem főleg hűtőből üvegből tisztán :D:D!
Jah itt van Svédország második legveszélyesebb utcája, szóval lesz kit locsolni majd sörrel :D:D!
Yamaha, Suzuki, ..........
Legyetek yok!

Névtelen írta...

Javallom a picasan ne commenttelj, hanem adj címet a képekenek.

Tunya írta...

Kösz az infót Bab, a holnapi cuccok már az uraság kérése szerint lesznek feltöltve, csak töltődnének már fel az elemek is :D